Aishas döttrar!

 
                                   
 
 
Då var det dags för det event jag tidigare talat om! Dra med minst en kompis så ses vi där tjejer!
 
     
 
Mer info:
Välkommen till invigningen av Aishas Döttrar!
Aishas Döttrar bjuder in Dig till invigningsfest för vår nya förening lördagen 24 november 2012 mellan 13.30-17.00 i Gamlestadens Medborgarhus (B-salen).
 
Vi har insläpp mellan 13.30-14.00. Systrar är välkomna att be salat Asr i lokalen innan invigningen börjar. Sista insläpp är kl 14.00.
 
Invigningen är endast för kvinnor. För barn gäller en åldersgräns på minst 13 år, bebisar är dock välkomna. Det finns bara ett begränsat antal platser till vår invigning, säkra din plats och boka biljett (gratis) direkt.
 
 
 
 
Om  invigningen :

-Lyssna på presentation och introduktion om vår förening Aishas Döttrar
-Föreläsning: Inspirerande motivationstal av bloggerskan "Niqabisten på Stan"

-Mingel
-Vi ber Maghrib
-Tävling med fina priser
-Bazar (fynda i vår loppis där intäkterna går oavkortat till föreningen)

Vi bjuder på tilltugg, halalbubbel och fika!

Detta ombads jag att informera er om, av styrelsen i föreningen. Vill ni ha ytterligare information kan ni klicka in er på eventet som finns uppe på Facebook, och även vid frågor kan ni kommentera nedanför:)
 
 
Vi ses där dyrbara systrar!

Obestämd frånvaro

 

 

 

 

Salam aleikom eller hej, vilket det passar!

 

Jag hoppas att ni läsare mår bra, stor som liten! Jag antar att ni fastnade för min rubrik i detta inlägg. Ja, det stämmer att jag kommer att sluta blogga för en tid framöver, det är på obestämd tid - men jag kommer absolut tillbaka, Inn sha'Allah!

 

Jag vill i skrivande stund tacka er som vart med under bloggresan, ni har genom ert uppmuntrande hjälpt mig att utvecklas i mitt skrivande. Även har jag utvecklats i mitt bemötande av människor. Jag vill även uttrycka min tacksamhet emot er som inte gillat att jag bloggar, alla hatmail jag fått läsa, som vart många. Jag har läst dem med ett brett leende på läpparna, tro det eller ej men det har jag faktiskt gjort. Jag tycker synd om er som lever i den kluvna världsbilden, som inte hör hemma i denna moderna värld. Vi är faktiskt i Sverige år 2012. Tänk att lilla jag framkallat så mycket hat hos er, tragiskt måste jag säga.

 

Stor tacksamhet vill jag uttrycka mot er hatare, ni har endast finslipat skinnet jag har på näsan och jag låter inte sådana som er trycka ner mig.

 

Jag kommer att komma tillbaka med en klackspark, som är större än den jag äger nu - just sayin...

Anledningen till att jag inte bloggar på ett tag är inte på grund av er hatare, tvärtom! Det är ni som motiverar mig att våga ännu mer. Jag har en del saker att ta itu med, och jag vet inte hur lång tid det kommer att ta. Därav förklaringen bakom ordet "obestämd".

 

Äger ni ett Facebook konto vill jag uppmuntra er att lägga till "Dawa Islam Malmö" som vän, Deras konto har verkligen otroligt fina statusuppdateringar! Må Allah belöna dem flerfaldigt för deras aktiva arbete.

Är ni även sugna på att få ta del av Niqab i dagens debatt? Då kan ni kika in er på sidan [även den på Facebook] "JA! Till Niqab i Sverige" . Även den sidan är jag helt fascinerad över, må Allah öka dessa två sidor i all framgång!

 

 

 
 
 

Även har jag en del mail att besvara, det är inte av högmod jag inte hunnit besvara dem än, utan Allah är mitt vittne till mina skäl varför jag inte hunnit än. Ska ta tag i det fortast möjligen.

Ett litet ödmjukt önskemål vill jag uttrycka, minns mig i era åkallelser [du'a], Allah är mitt vittne, sannerligen så finns ni i mina!

 

Niqabisten på Stan