I'm alive

 
 
Salam aleikom eller hej alla läsare! 
 
Jag lever och har inte försvunnit från jordens yta, än iallafall. Min frånvaro eller brist på bloggandehar berott på att man varit extremt upptagen med livets skyldigheter och inte haft en tillgång till en fungerande dator. Det är riktigt komplicerat att blogga från mobilen. Dä'rför har jag ägnat mig åt att besvara mail, och har en del kvar tyvärr. Det är inte av högmod, och ber innerligt om ursäkt för att det tagit tid för mig att besvara era mail. Ni kommer att få svar, varenda en av er. Promise you guys! 
 
Ha en fortsatt trevlig dag allihopa, ut i det fina vädret med er! 

Upp med hakan

 
 
 
Dyrbara syster, upplever du att du blivit orrättvist behandlad? 
Upp med hakan och le:) Ja, le kära syster! 
Le för att du har den bäste mest rättvise domaren någonsin. 
Allah vet vad som döljer sig i människors hjärtan, alla kmr få vad dem förtjänar - på gott och ont.
Allah ser vad du går igenom och vet vilken kamp du genomgår. 
Det vackraste måste ändå vara att Allah HÖR allt, sätt igång ochbe, gör dua kära syster! 
Ett av vår skapares namn är "den rättvise", du kommer få din rätt i dunya eller akhira. 
Misströsta inte, le och underskatta inte värdet av dua ♥ !
 
 
 
~ "Den som fruktar Honom och bär motgången med tålamod [skall se att] Allah inte låter den som gör det goda och det rätta gå miste om sin lön" ~ 

Koranen, kapitel Yusuf vers 90
 
 

Ska man hälsa eller inte?

 
 
 
Gående med en vän längs en gågata i centrala Stockholm, mot oss kommer en kvinna. Hon tittade länge och jag uttalade ett glatt hej. 

Hon blev riktigt upprörd, arg och förbannad. Skrek att hon inte känner mig varför ska hon hälsa på mig. Vi lever i Sverige (hon va inte svensk) och massa annat onödigt. Hon var väldigt aggressiv i sitt sätt att tala. Snarare så skrek hon. 

Summan av kardemumman, fortsätt att hälsa. Och bemöt hennes kommentar med exempelvis "man kan vara vänlig fast man inte känner varann" och lämna henne få skämmas bland folkmassan som samlats... :)) 


#gott#leder#till#gott#
 
 

Demokrati?

 
 
 
Det är sjukt hur en del i dagens samhälle är förblindade av sitt hat och sina fördomar. 

Sverige skryter ofta om att "alla" ska få plats. Ändå presenteras motioner om ett förbud mot min klädsel...

Demokrati, demokrati - är du bara rent hyckleri?
 
 
 
 

Syna din egen blick!

 
 
Den person som vill bortförklara rasismen och den islamofobiska behandling muslimer kan få utstå i Sverige, har en stor anledning att syna sin egen blick...
 
 
 
 
 
 
 
 

Resa....

 
                          
 
Sedan det ögonblick du föddes blev du erhållen en resa. En resa med erarenheter som kommer utsätta dig för sjukdomar, du kommer känna glädje för att sedan även känna sorg. Du kommer att bli prövad gällande din ekonomi- antingen med rikedom eller fattigdom. Du kommer även att möta människor som kommer att betyda enormt mycket och som förrändrat ditt öde för att sedan en dag skiljas åt. Du kommer att dö. 

Du föddes och erhöll även en resväska. Du ska inte packa din resväska efter vad det är för väder. Denna väska ska du packa med dina handlingar. Dessa handlingar kommer att avgöra din slutdestination. 

Vill du packa din resväska för ett liv i Paradiset eller för ett liv i helvetet?
 
 

Är barn rädda?