Hoppas att vi ses där!

 
 
 
<< HOPPAS VI SES DÄR!>> 

Sårbarheten i kombination med den bitande kylan som väntar det syriska folket under vintern förväntas ge förödande konsekvenser. Ihjälfrusna kroppar, utbredd undernäring och svält, förfallna plåthus och tält, hopplöshet och oro och framförallt en rädsla för hur dagen ska sluta. Visst kan det kännas omöjligt att leva sig in i det tillståndet för att på riktigt veta hur det känns. Men en sak är säker och det är att vi hade hoppats på våra syskons hjälp om vi befunnit oss i en liknande situation. Din sorg är min sorg, din glädje är min glädje, din rädsla är min rädsla och ditt hopp är mitt hopp.

Fisksätras Unga Muslimer välkomnar dig till insamlingsdagen för Syrien "Ge i hopp om att få". Alla intäkter går oavkortat till SolidaritetsCenters vinterkampanj. Kom och bidra till en filt, en matbit, ett klädesplagg eller sjukvård som kan vara avgörande för ett barn, kvinna eller man i oroliga Syrien. 

När? - Lördag den 7/12 kl: 13.00-20.00.

Var? - Fisksätra Folkets hus. [STOCKHOLM] 

Aktiviteter? - Föreläsningar (Hussien Hamad & Abu Muadh), livesändning med SC, hennamålning, ansiktsmålning, fiskedamm, auktion.

Medtag? - En vänster hand som inte har någon aning om vad höger hand ger.

Kom med familj och vänner,

Vi ses där in sha Allah! 

 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Syster, du får börja bloggare snart inshallah :)

2013-12-14 @ 21:47:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback