Mississippi briner

 
 
 
 
I ett av mina tidigare inlägg där jag diskuterade klu klux klan, vilka dem var och nämnde även en filmatisering kring hur det såg ut. Jag såg den ikväll, självfallet vet jag att filmatiseringar är precis som nyhetstidningar. Dem har en agenda, ibland är den dold, ibland synlig. Jag blev berörd, väldigt illa berörd av filmen är fortfarande upprörd. Det är antagligen dem känslor filmmakarna vill att vi ska känna, och det som gör mig änn mer ledsen är att jag vet att allt som skett var så mycket värre i verkligheten...
 

 
Jag kommer deffinitivt att vädra mina tankar och åsikter, kring detta. Det var inte bara en filmupplevelse för mig, otroligt många tankar flög genom huvudet. Vilken hemsk människosyn dagens människor har. Hur långt har vi kommit? Eller rättare sagt, har det skett en förrändring? Eller har hatet endast ändrat skepnad? 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Att folk jämför dig med KKK är ju helt otroligt. Du som verkar vara en otroligt fin människa, medans KKK är helt tvärtom. Ni döljer ju era ansikten av två helt olika anledningar också, tror de finns mer likheter Mellan den som jämför dig med dom, än med dig. Tycker de är så synd att pga dina kläder så ska du få massa skit :(, blir ledsen när man märker hur människor beter sig idag.

Svar: Tack för din fina kommentar! Ja visst kan man tycka så, och dem som oftast kommenterar på detta sätt är oftast lika intelligensbefriade som sina egna uttalanden.
Niqabisten

2013-03-01 @ 01:57:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback