Solidaritetscenter- Ramadankampanj

 
 
 
Se HIT ! 


En välsignad månad nalkas, en natt i denna månad är bättre än tusen månader, en månad av barmhärtighet och förlåtelse. En månad av nåd som samlar människor och enar dem.

Men sanningen är att det inte är desamma för alla. Samtidigt som denna månad infaller, och samtidigt som vi förbereder olika matsorter inför brytandet av fastan så lider våra syskon i andra delar av världen brist på det mest nödvändiga att bryta fastan med, inget vatten att släcka törsten med och ingen mjölk att lugna barnens skrik med.

Var med i Solidaritetscenters ramadankampanj och hjälp oss att dela ut 10 000 iftar, 500 matpaket, 1000 vällingburkar och 500 Eidgåvor till familjer och förlädralösa barn.

Följ profetens fotspår vad gäller hans kända givmildhet under Ramadan och minska dina syskons behov i den svåra livssituation de befinner sig i.

Bidra på följande Bankgiro: 833-6307 och Sprid Vidare!
 
 

Kommentarer
Postat av: Jamila

Varför välling till spädbarn?!? Varför inte amningskunskap och gröt/annan mat istället...
Välling är dessutom något så svenskt, varför föra det till Syrien? Välling = ersättning + lite mjöl. Inget som barn behöver. Riskerar dessutom att konkurrera ut amning. Har de månne tänkt på det? Amning är livsviktigt i sådana förhållanden.

Svar: Syster, det är bröder och systrar som genomför ett ordentligt arbete med nogrann planering. Har vi tänkt tanken att det är otroligt många barn som är föräldralösa? Och om mamman inte äter/dricker bra, sinar amningen. Det är nog det som hänt, wa allahu alem.
Niqabisten

2013-07-11 @ 20:39:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback