Läskig verklighet

 
 
De senaste veckorna har muslimska kvinnor attackerats på gatan runtom i landet pga de bär slöja! 

Väldigt beklagligt och fegt att sådant händer i vårt samhälle och ännu fegare att media inte vill uppmärksamma den typen av samhällsproblematiken! 

Rasismen sprider sig markant över hela Europa och media väljer hellre att blunda och sopa allting under mattan som ingenting har hänt? De vill hellre spegla en annan bild och lyfta andra frågor som inte vårt samhälle lider av! 

Till alla systrar som blir utsatta, tveka inte att anmäla! 

Mediakåren! Skäms på er och sköt ert jobb!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ayan

Är inte chockad, men när någon med muslimsk bakgrund (ovadsett om denne praktiserare på rätt eller fel sätt, oftast fel dock...) begår orätt så tar hela världen upp det.

Det var en amerikan som tänkte spränga upp en moske någonstans i USA men fick det vara med på CNS? Nej, om det var en muslim som tänkte spränga en kyrka, då får BCC och hela kören fullt upp i halsen.

Jag tror varken på Media, US och Europa osv.
När Mali blev invanderad av extremister kom Frankrike för att "hjälpa" men VEM KOMMER NÄR BURMAS MUSLIMER DÖR?? INGEN!

"Vi vill ert bästa" Nejdå, jag klarar mig själv.
Ledsen för klagandet men tvyärr är det vad jag känner.

Och åter till artikeln: Då gäller det att lära sig självförsvar. Själv styrketränar jag, inte för att bli "SMAL" utan för att bli muskulös. FEGA män! som går på kvinnor, för männen klarar dom inte av!

Svar: BarakAllaho fiki Ayan, det är verkligen dagens samhälle i ett nötskal subhanallah!

Viktigast är att vi inte får ge upp!
Niqabisten

2013-06-25 @ 20:00:18
Postat av: Khadija

Själv har jag blivit verbalt angripen av en kristen arab som med polistillstånd står och antastar förbipasserande med "predikan" dvs. kristen fanatism och islamhat. Han har ropat åt mig att lämna islam, skrikit förolämpningar om Mohamed (fvmh) och att jag måste "vända om till Jesus". Då jag gick till polisen så sa hon som satt i receptionen att "det är ju religionsfrihet och yttrandefrihet, du kan såklart anmäla för ofredande men vore det jag skulle jag strunta i det" (sic)
Kanske borde anmäla ändå... men det är ju så obehagligt att gå dit och bemötas som en lättkränkt idiot att jag nu verkligen förstår varför så få hatbrott anmäls. Religionsfrihet? Bah! Den friheten måste ju sluta då den inkräktar på andras rättighet att tro på vad de vill och bära sin religions attribut. Utan att bli ofredade.

Svar: Subhanallah!!!
Det är fruktansvärt, både situationen och bemötandet av polisen!
Det är nästan så att man skulle spelat in detta och anmält till en annan polis, för att uppmärksamma det oprofessionella bemötandet!

Jag förstår din känsla dyrbara syster, men vi får inte låta oss brytas ner av passiva reaktioner och bemötande. Vi måste vara ännu hårdare och våga anmäla :)
Niqabisten

2013-07-05 @ 13:58:58
URL: http://www.konvertitakuten.se/
Postat av: Leila

Assalamu aleykom wa rahmatullahi wa barakatuh, det är hemskt att man inte ska få klä sig som man vill heller..Jag började bära niqab för ett litet tag sen och har redan blivit kränkt hade kommit in på en utbildning till hösten var så glad och när jag var där på besök för att få se skolan och interljuvn fick jag sen veta att med niqab skulle jag inte kunna börja utbildningen.Dom säger att det hindrar att komunicera men så är det verkligen inte jag önska folk kunde sluta och se en för den man är istället men tydligen är det okej att gå i kortkort men att täcka sig tycker dom är ett hinder...

Svar: Syster!
Kan du maila mig på antingen facebook eller niqabisten@hotmail.com. Jag vill verkligen hjälpa dig! Du har ALL rätt at gå den utbildningen. Får du inte det bör du anmäla. Men som sagt, skriv till mig så hjälper jag dig gärna:)
Niqabisten

2013-07-27 @ 22:04:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback