På ljusa dagen...

 
 
Igår, den 13e juni 2013 var det min tur att bli slagen och utsatt för hatbrott. Klockan var ca 15.10 då en främmande man kom cyklande emot mig, skrek, drog i mina kläder och slog mig.
 Jag hann dra mig undan och knuffade bort honom. Är.alltså inte allvarligt skadad, tack och lov. Hade dock hoppats på blåmärke för att användas som bevis. Anmälan gjorde jag på en gång. Mer skriver jag om detta i nästa inlägg. Var försiktiga då ni går ut! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sarah

Åhhh, vad frustrerad jag blir! Vad håller människor på med? Varför kan man inte acceptera olikheter? Alltså, jag är så glad att du inte blev allvarligt skadad! Men vad galet, så galet, att du riskerar att bli slagen pga din klädsel. I Sverige år 2013... tragiskt!

Hoppas du mår bra och in Shaa Allah så får du mycket belöning för allt detta, må Allah belöna dig med paradiset!

Svar: Ja det är verkligen sinnesjukt. På samma sätt som jag inte går runt och slår alla som inte klär sig som mig, förväntar jag ömsesidig behandling.
Amin dyrbara syster!
Niqabisten

2013-06-15 @ 08:05:28
Postat av: Fredrica

Återigen en syster som blir attackerad:-(... Vart är denna värld på väg?! Tycker att det är så sorgligt... Skönt att höra att det gick bra i alla fall! Ta hand om dig!

Svar: Tack Fredrica! Ja, det är fruktansvärt
Niqabisten

2013-06-15 @ 10:23:51
Postat av: Muslimah

subhan Allah :O Vad sjuka människor det finns! :s Alhamdulillah inget hände dig!<3 Allah är på våran sida min kära syster<33333

Svar: Så sant, Alhamdulillah
Niqabisten

2013-06-16 @ 16:09:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback