♥ Allah ♥

 
 
                                                  
 
 
 "... Gud vill göra det lätt - inte tungt - för er..." 
Koranen: 2:185
 
 

Vad du än går igenom, stå på dig och fortsätt kämpa, Du är stark nog att klara dig igenom din prövning. Sätt din tillit till Allah, och trösta dig med tanken att inget passerar obemärkt förbi. Du kommer att få din rätt, din belöning- antingen i detta liv eller så kommer det med Allahs tillåtelse väga tungt på domdedagen! 
Och Allah vet bäst! 

Kommentarer
Postat av: Mi

SobhanAllah

Svar: Indeed, SubhanAllah
Niqabisten

2013-03-21 @ 06:36:38
Postat av: Zanzibar

Tack för de här fina inlägget :)

Ja mejlade dig för ett tag sedan, fick aldrig ett svar men de gällde lärarutbildningen, som ja vet att du även studerade vid för inte så längesedan. Fick aldrig svar på de, har du läst de och vad tyckte du om det? Har nämligen sedan tiden gått gillat utbildningen mer och känt att ja är på rätt. Men just kring den perioden hade ja de svårt, har även för mig att du var rätt så upptagen kring den perioden med massa tentor.

Svar: Du ska absolut få ett svar! Må Allah belöna dig för ditt tålamod, och jag ska svara på ditt mail ;-)
Niqabisten

2013-03-21 @ 19:58:07
Postat av: Zanzibar

Ville bara veta om du fått mejlet och kanske få ett svar där, inte sätta press på dig på något vis. Vill även berätta att sedan ja skrev mejlet har saker och ting gått bättre Alhamdulillah , inget förblir liksom dåligt för alltid och allt går med tålamod <3

Svar: Zanzibar jag ber otroligt mycket om ursäkt! Ditt mail måate ha kommit mitt i vevan då.jag tog en bloggpaus. Och tyvärr hmnat i flödet bland historiken. Jag ska absolut besvara ditt mail. Må Allah belöna dig för att du skrev. Självklart ska du få ett svar! Återigen så ber jag om ursäkt!
Niqabisten

2013-03-21 @ 20:30:07
Postat av: Anonym

Assalamu Alejkom :)

Ville bara säga att jag älskar din personlighet såsom den uttrycks i din blogg. Själv är jag en Hijabbärande tjej men stöttar helhjärtat dem som är tillräckligt modiga att bära niqab. Tycker att ni niqabister exemplifierar den största kärlek å dyrkan som man kan visa Allah. InsAllah ni belönas med Jannah för detta. Tack vare er och ert mod börjar även folk ändra sin syn på niqabister, man börjar inse att det är en vanlig människa bakom den slöjan. Denna utveckling hos andra må vara trög men den går frammåt och mkt tack vare er, Jazak-Allah!


Stor kram till dig

Svar: wa aleikom wa salaam wa rahmatullah wa barakaatoh dyrbara syster!
Varmt välkommen till bloggen, inget annat ska du känna dig:) Må Allah belöna dig för din fina kommentar, och må Allah upphöja dig i hans grader för att sedan förena dig med dem kvinnliga följeslagarna i Paradiset, Amin!

Ja visst är det sant! Det går framåt i utvecklingen, därför ligger dte ett ansvar på oss att vara med och bidra till denna utveckling. Och i en positiv bemärkelse såklart=)

Fortsätt gärna kommentera;-) Må Allah belöna dig!
wa iyaki dyrbara syster!
Niqabisten

2013-03-25 @ 22:18:18
Postat av: Umm Aladin

Salam caleykum!
Det är så sant min älskade syster och tack en än gång för den vackra påminnelse<3

Svar: wa aleiyki assallaam wa rahmatullah wa barakaatoh! Varsågod, påminnelsen var först och främst riktad till mig själv :)
Niqabisten

2013-03-26 @ 14:51:29
Postat av: -

Tack för påminnelsen, må ALLAH belöna dig :)

Svar: Varsågod! Tack själv, påminnelsen är nog välbehövlig för oss alla :)
Allahomma amin och dig med!
Niqabisten

2013-04-01 @ 00:33:28
Postat av: annelie

jag beundrar er som bär niqab det är så modigt och fint .
jag är en svensk nykonveterad sunna muslim .va gift innan med en shia muslim.och jag skall ärligt säga jag va rädd för niqab bärande tjejer för att man är inte van att se dem här i sverige så de sticker ut.
och jag tänkte de va extrema i sitt tänkande varför inte bara det räker med hijab? men efter min resa till marocco då ändrades synen el hamdulla nu jag ser ni är ju helt vanliga som oss andra systrar och ni är så modiga och jag beundrar er för ert stora mod.
nu min granne mittemot en niqab bärande kvinna och min mans syster jag beundrar ert mod och tro mot allah.
mvh annelie

Svar: Tack Annelie för sin kommentar! Må Allah belöna dig! Det är precis som du säger i början är man rädd för något som är främmande och det brukar förröndras först man bekantat sig med det som man är "rädd" för. Jag brukar skoja om att jag är väldigt, förvånansvärt normal :)
Må Allah bevara dig och din familj!
Niqabisten

2013-04-09 @ 10:38:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback