Efterlysning

 
 
 
Härmed efterlyser jag era erfarenheter , Har du på något sätt blivit utsatt för orrättvis behandling på grund av din religiösa tillhörighet? Din slöja? Eller annat jag inte nämnt. Jag vet att det sker dagligen, gör en god gärning och dela med dig av din erfarenhet. Berätta, och därmed bidra till att skapa en medvetenhet. Det är en verklighet för många, som inte ska accepteras. Det är inte vår skyldighet att acceptera samt utstå rasistiska och hatiska bemötanden. Det finns diskrimineringslagar som skyddar oss individer. 
 
Jag hoppas att ni finner detta lika intressant som jag gör. Självfallet är ni anonyma om ni väljer det. Maila på niqabisten@hotmail.com  och dela med dig av din erfarenhet. Du är inte ensam om detta, låt oss tillsammans kämpa mot hatet som finns. Låt din erfarenhet vara en peppande tanke för andra. Tillsammans är man starkare. 
 
Let's do this! 
 
Hoppas innerligt att det med tiden blir en del mail och erfarenheter. Vill på allvar ta vara på era ord, det kommer att få en alldeles egen kategori till det. Tänk inte på att "Någon annan kommer skicka in". Alla bidrag räknas!  Även ditt;-) 
 
 
S P R I  D ! 
 

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Hej :)Mitt namn är lovisa och jag är 17 år :) Jag är ihop/förlåvad med en kille från Iran och han vill att jag ska börja använda niqab, villket jag redan gått med på att göra :) Men enligt honom så är det en slags "tradition" från det området han kom ifrån att man som kvinna ska ha en igentäppt mun under niqaben när man lämnar hemmet, tex med silvertejp eller en sjal fastbunden i munnen så man inte ska kunna prata med främmande män. För att på så sätt visa respekt för mannen :P Så nu är jag lite splittrad i den här frågan :/ Vad är dina tankar om detta? Blir väldigt glad för ett svar från dig :)

Svar: Är detta den adress du givit mig, är den din? Isåfall vill jag gärna svara dig på den;-)
Niqabisten

2013-06-16 @ 21:20:56
Postat av: Lovisa

Ja, det är det :D

2013-06-19 @ 10:49:10
Postat av: Lovisa

Ja, det är den :D

2013-06-19 @ 10:56:40
Postat av: Lovisa

Ja, det är det :D Blir verkligen glad över ett svar :D

Svar: Och ett svar ska du få:)
Niqabisten

2013-06-19 @ 23:29:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback