Stolt vad?

 
"Jag är stolt palestinier!" "Somalia är för evigt i mitt hjärta!" "Det finns inget bättre land i afrika än Marocko!" "Turkiet är för alltid bäst!" 

Är det så att vi är stolta nationalister? Varför kan vi inte vara lika "stolta" och måna om att visa upp och stå upp för Islam? 

Är du en stolt Muslim eller en stolt nationalist? Ställ dig frågan. Vilka av dessa två kan ta mig till paradiset... ?
 
 
→ Jag kommer inom dem närmsta dagarna komma ikapp med det jag tänkt blogga. Har nämligen en del att ventliera om :) 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Noor

Salaam alaykum wr wb!
MashaAllah bra skrivet! Det är speciellt viktigt för oss systrar (tycker jag) att stå upp för och visa vår stolthet över att tillhöra vår vackra religion Alhamdulillah. Speciellt när kvinnor i islam så ofta -och så felaktigt ses som förtryckta och jag vet inte vad mer.
Jag är stolt och lycklig över många saker i mitt liv Alhamdulillah all tacksamhet till Allah swt men det som jag är mest stolt och lycklig över är att få äran att tjäna Allah swt
BarakAllah fik min dyrbara syster för ditt fina förhållningssätt, och din berikande blogg. Må Allah belöna dig med paradiset!

Svar: wa aleikom wa salaam wa rahmatullah wa barakaatooh Noor!
Jag håller självklart med dig, och bröderna gäller skägget och byxorna ;-) Jag håller med dig, det ligger ett stort ansvar på oss att stå upp för oss själva.
Må Allah ge dig många år att dyrka honom för att sedan välsigna dig med Paradisets firdaws, amin!

Wa fiki barakallah! Tvärtom må Allah belöna dig för din kommentar! Blir alltid glatt överraskad av er dyrbara systrar!
Niqabisten

2013-03-27 @ 15:09:39
Postat av: Zanzibar

Ja tror att de enda ja egentligen e stolt över är islam, mest iaf. Är även oerhört tacksam över att ha blivit vägledd, Alhamdulillah och finner personligen inte tillräckligt med ord för att kunna beskriva Islam, ord som fantastisk, epic, amazing känns alltför små. Må Allah InshaAllaah hålla oss starka på den rätte vägen, ameen <3

Svar: Kära syster, du har ett alldeles eget speciellt fint sätt att uttrycka dig, Ma sha'allah! Allahomma barik! Kanske borde du också blogga? Jag lärde mig ett nytt ord av dig som jag absolut kommer att använda; "people pleaser" så himla klockrent ord! Är man en sån kommer man dö olycklig, och ensam tyvärr. Man måste våga vara själv och stå upp för sig själv. Finns inget mer tilltalande hos en person som dennes personlighet.

Allahomma amin till din dua!
Niqabisten

2013-03-27 @ 20:02:18
Postat av: Zanzibar

rätta*

2013-03-27 @ 20:02:53
Postat av: Zanzibar

Ja bloggar sen idag hehe.

Svar: Spännande dyrbara syster!
Niqabisten

2013-03-29 @ 20:03:46
URL: http://sen.blogg.se
Postat av: Anonym

Salamo aleykom kära syster! Jag vill bara berätta hur stark jag tycker att du är. Det är så bra att människor vågar stå upp för vem de är och sin tro. Många kallar muslimska kvinnor svaga, men de vet inte vilken styrka det krävs att göra det du, och många andra muslimer gör (att ha niqab, hijab, osv). Mashallah, fortsätt så. Må Gud ge dig ett lyckligt liv :) PS: Jätte fin blogg.

Svar: Wa aleikom wa salaam wa rahmatullah wa barakaatoh ! Jazakallahu khayr för att du tog dig tid att formulera denna kommentar, jättefint skrivet! Tack!
Jag tänker inte så ofta på om huruvida jag är modig eller inte
Däremot kan jag säga att det krävs en enorm veslutsamhet för lätt är det inte. Jag gör detta endast för att det för mig närmare min skapare och jag älskar denna livsstiö må Allah bevara den. Självklart och annat kan man inte tycka, att så fort man kliver ut genom dörren vare sig man bär slöja eller niqab så är det en kamp. MåAllah ge dig det bästa! Och amin till din dua!
Stort tack, hoppas du fortsätter att läsa!
Niqabisten

2013-03-30 @ 22:32:24
URL: http://livetsframtid.blogg.se
Postat av: Yousra

AssalamoAeykom
Syster jag har skickat ett mail till dig på:
niqabisten@hotmail.com
<3

Svar: Du ska få ett svar inn sha Allah fortast möjligen älskade syster! :-)
Niqabisten

2013-04-02 @ 17:51:57
Postat av: Zanzibar

ja har vart en people pleaser majoriteten av mitt liv, kändes görhärligt att bryta ur. Still does. Men alltför ofta jagar tankarna om att ja kanske inte är bra nog.

Svar: Du är bättre än vad du tror att du är syster ;-) Måste hålla med. Jobbigt i längden att vara en people pleaser...
Niqabisten

2013-04-05 @ 08:50:47
Postat av: Yousra

Okej :-) baraku Allahu feeki vackraste niqabisten <3

Svar: Wa fiki barakAllah dyrbaraste syster!
Niqabisten

2013-04-08 @ 19:44:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback