Syster i nöd!!

 
 
Salaam aleikom wa rahmatullah wa barakaatoh dyrbara syskon! 

Jag vill berätta om en syster för er, hon är i sin ungdom och lidit av en svår sjukdom i flera år. Den senaste tiden har hennes tillstånd blivit alltmer allvarlig. Hon är otroligt fysiskt svag. Av respekt gentemot henne och hennes familj kommer jag inte avslöja vad för sjukdom det är. Den är djupt allvarlig, till och med dödlig. Men hon kan med Allahs hjälp bli botad, hjälpen finns på nära håll men rent ekonomiskt klarar hon det inte.

Vid Allah så är denna sjukdom väldigt vanlig, det kunde ha varit DU. Det kunde ha vart jag. Skulle inte du önskat att åtminstone ha chansen o bli botad? Vilja bli frisk igen? Att kunna dyrka Allah utan att kroppens smärtor påminner dig om din dåliga fysik? 

Kära syskon DITT bidrag, hur stort/mycket det än är, så GÖR det skillnad. Tveka inte, skulle inte du önskat att få hjälp? 
Nu har du chansen, att erhålla en dyrbar belöning. Du kan vara orsaken till att hon kan fullborda sin dyrkan utan smärta. 

Vid Allah, och Han är mitt vittne. Allt kommer gå oavkortat till systern. Ha denna hadith i åtanke, Gör detta för Allahs skull, och må allah belöna er mång, högt och flerfaldigt för ert bidrag! Må Allah låta det väga tungt i er vågskål och vittna till er fördel på domedagen, amin! 
 
"Skydda er själva från helveteselden även om det vore genom att ge en halv dadel i välgörenhet " 
                                                     Sahih Al-Bukhari, Volume 2, Hadith 498

Ni kan sätta in pengarna på 

Bankgiro: 857-4659 
Märk ditt bidrag : "SYSTER" 


Må Allah belöna er! Alla bidrag är välkomna, och går oavkortat till systern! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

konton heter SAKINA CENTER, eller hur?

Svar: Ja, precis. Det är ett bankgiro konto som insamlingen går till. Då jag inte vill lägga ut privata kontouppgifter till personen ifråga.
Niqabisten

2013-03-07 @ 22:46:04
Postat av: Zulqarnain

Detta är jätte viktigt att ni sprider till andra bloggar också för jag är säker på att många vill ta del av detta erbjudanden.

Vi shia går efter Imam Husseins ord " när ni får ett tillfälle och hjälpa andra, se det som en gåva från Gud där ni får göra goda gärningar"

Svar: Alla bidrag är välkomna, stort som litet! Må Allah belöna er:)
Niqabisten

2013-03-08 @ 09:32:42
Postat av: Anonym

Kan man fortfarande skicka?

Svar: Ja det går bra. Maila på niqabisten@hotmail.com eller pm på facebook
Niqabisten

2013-04-26 @ 23:09:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback