IIC- Sweden

 
 
 
<< IN OCH GILLA >> 

IIC-Sweden (Islamic Informations Center) är nu igång! Hemsidan är under uppbyggnad och dörrarna till vår nya lokal öppnas inom kort. 

IIC-Sweden kommer att fungera som det kompletta centret för muslimer i Sverige. Det kommer finnas möjlighet till kurser, seminarier, föreläsningar, information, rådgivning, studiematerial (författa, översätta samt publicera), vi kommer bjuda in kända personligheter som kommer vara en del av vårt arbete. 

Genom att etablera ett nätverk med utbildade muslimer så bekämpar vi islamofobin på skolor, arbetsplatser och samhällets olika myndigheter. Genom att regelbundet sprida budskapet islam via olika forum, media, gatu-dawa och tillgodose icke-muslimer med material och information så jobbar vi för att normalisera islam i det svenska samhället. 

IIC- Sweden kommer att sträva efter att erbjuda muslimer all hjälp de behöver ur den muslimska aspekten samt i det vardagliga livet. Det kommer även finnas olika tjänster tillgängliga; såsom vigselförrättningar, familjerådgivning, kurser och utbildningar samt direkt kontakt med kvalificerade personer inom pedagogik, juridik och andra viktiga områden.

IIC-Sweden kommer till en början att finnas i Lund, Landskrona, Helsingborg, Arlöv och huvudkontoret i Malmö (Amiralsgatan 30)
 
Gilla deras sida för vidare info. Det kommer säkerligen att lanseras en hemsida snart också :) 
 
https://www.facebook.com/pages/IIC-SWEDEN/365402393594300

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback