VAR STARK!

 
 
 
Satt med min pappa och pratade om dem senaste tidens påhopp, både mina egna och andra systrars. Vare sig dem bär slöja eller niqab. Han bad mig förmedla några ord till er systrar. 

"Kära syster! 
Glöm aldrig att Allah valde slöjan till kvinnan för att skydda henne. Vare sig du bär slöja eller niqab. Var stark! 
Kämpa och säg ifrån VARJE gång du märker att någon förnedrar dig. Le. 

Le brett min kära dotter/syster i islam, för Allah belönar dig för varje steg du går med slöjan på. Ingen sne blick förbiser Honom, inget elakt ord missar Han. 
Var stark, du är ärad och en vandrande representant för Islam.
Din belöning får du av Allah! " 

Var stark älskade syster!

Kommentarer
Postat av: Ukhtik fi deen

Ma sha Allah, vilka vackra ord må Allah belöna din pappa rikligt!!

Svar: Allahomma amin!
Niqabisten

2013-09-06 @ 11:59:02
Postat av: Aisha

Assalamu Alaikum Wa Rahmatullahi Wa Barakatuh, så fint Masha'Allah.Jag har tänkt och jag vill börja med niqab.Jag får inte så mycket stöd av dom som jag har pratat med. Men det är inget jag gör för någon annan. Allah vägleder mig och det gör mig starkare.men tänkte ändå bara fråga till dig syster hur var det för dig?

Svar: wa aleikom wa salaam wa rahmatullah wa barakaatoh!

Må Allah skydda och stärka dig! För mig var det både och. En del i min familj tyckte att jag "överdrev" och förstod och än idag inte förstår mitt val. Men precis som du säger, jag gör detta enbart för att erhålla belöning från Allah. Det är endast det som driver mig framåt.
Bland mina vänner Alhamdulillah så har jag inte hört annat än bra ord, men återigen så ska man sträva efter att inte försöka bry sog så mycket om människors åsikter och tankar. Så länge dem inte går emot vad du tror på, varför bry sig?

Människor ändras hela tiden tyvärr. Alhamdulillah så har jag ävne lärt mig att gör man något för Allahs skull, så underlättar han också för en., Gör salaat istikhara, mycket dua och sätt din tillit till Allah. Han ger dig det som är bäst för dig!
Niqabisten

2013-09-08 @ 11:01:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback