Göteborg :)

 
 
Då har man kommit hem från Göteborg och även sakta men säkert försökt hinna med vardagen bestående av heltidsstudier och jobb. Samtidigt som man är tjohej-glad över det fina vädret vi blivit välsignade med. Jag deltog i konferensen "Jag är muslim- sikta mot Jannah", det var väldigt roligt och riktigt skoj att få träffa många av sina läsare. Måste dock ödmjukt påpeka att jag inte ser mig själv som en förebild. Jag är precis som vilken tjej som helst. Gör mitt yttersta i att praktisera min religion och göra mitt bästa samt yttersta i vad det kräver. 
 
Bjuder på lite bilder ur konferensen. Glömde att jag hade med kameran så hann inte ta så många bilder som jag hade önskat.... 
 
 
 
 
                                                
                                                                         Tid för bönen 
 
 
 
Jag tyckte verkligen om göteborg! Mysig, lättorienterad stad! Hoppas på fler besök till staden i framtiden inom snar framtid. med Allahs tillåtelse. 
 
Som niqabbärande kvinna var jag oerhört tacksam och en smula förvånad över hur vänligt bemött jag blev ute på stan. Har läst väldigt mycket om kvinnor som blivit påhoppade och kränkta, till och med slagna på spårvagnar etc. Tack och lov hände det inte mig... 
 

Ses vi där?

 
 
 
Herre min skapare vad tiden rusar iväg! Det är knappat att man hinder minnas vilken veckodag an står inför. All tacksamhet för Allah att man lever och är i ett tillstånd att föra sitt liv framåt. Det är många händelser som ägt rum under de senaste veckorna som jag vill diskutera och ventliera kring. 
 
Av dem är en domstolsbeslut angående en man som misshandlat två kvinnor i slöja nere i Skåne och hur brister i vården kan kosta en människas liv. 
 
Sedan har man tagit sitt pick och pack för att befinna sig nere på västkusten i en vecka. Kommer befinna mig på SFM konferensen. Ses vi där ? =) 
 
 
Kom gärna fram och hälsa!