Göteborg :)

 
 
Då har man kommit hem från Göteborg och även sakta men säkert försökt hinna med vardagen bestående av heltidsstudier och jobb. Samtidigt som man är tjohej-glad över det fina vädret vi blivit välsignade med. Jag deltog i konferensen "Jag är muslim- sikta mot Jannah", det var väldigt roligt och riktigt skoj att få träffa många av sina läsare. Måste dock ödmjukt påpeka att jag inte ser mig själv som en förebild. Jag är precis som vilken tjej som helst. Gör mitt yttersta i att praktisera min religion och göra mitt bästa samt yttersta i vad det kräver. 
 
Bjuder på lite bilder ur konferensen. Glömde att jag hade med kameran så hann inte ta så många bilder som jag hade önskat.... 
 
 
 
 
                                                
                                                                         Tid för bönen 
 
 
 
Jag tyckte verkligen om göteborg! Mysig, lättorienterad stad! Hoppas på fler besök till staden i framtiden inom snar framtid. med Allahs tillåtelse. 
 
Som niqabbärande kvinna var jag oerhört tacksam och en smula förvånad över hur vänligt bemött jag blev ute på stan. Har läst väldigt mycket om kvinnor som blivit påhoppade och kränkta, till och med slagna på spårvagnar etc. Tack och lov hände det inte mig... 
 

Kommentarer
Postat av: Julia

Ma sha Allah!

Svar: Var du där?
Niqabisten

2014-04-22 @ 00:59:01
Postat av: Zanzibar

Vad läser du för något? ^^

Svar: Sociologi :)
Niqabisten

2014-04-30 @ 11:27:40
Postat av: Medina

Assalam Alaykum syster, hoppas att allt är bra med dig! Jag har en fråga angående wudu? Jag vet hur man gör det men första gången man gör det ska man ju tvätta sig där nere osv. Hur funkar det?

2014-05-02 @ 01:35:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback