Ses vi där?

 
 
 
Herre min skapare vad tiden rusar iväg! Det är knappat att man hinder minnas vilken veckodag an står inför. All tacksamhet för Allah att man lever och är i ett tillstånd att föra sitt liv framåt. Det är många händelser som ägt rum under de senaste veckorna som jag vill diskutera och ventliera kring. 
 
Av dem är en domstolsbeslut angående en man som misshandlat två kvinnor i slöja nere i Skåne och hur brister i vården kan kosta en människas liv. 
 
Sedan har man tagit sitt pick och pack för att befinna sig nere på västkusten i en vecka. Kommer befinna mig på SFM konferensen. Ses vi där ? =) 
 
 
Kom gärna fram och hälsa! 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Muslimah

As-salamu aleikum syster, jag kommer insh'allah (om jag får tag på biljetter :/ ) Har aldrig träffat en annan syster som bär niqab på grund av vart jag bor i göteborg >_> Kommer hälsa på dig insh'allah

Må Allah subhanahu wa'tala välsigna dig med gott kära syster.

As-salamu Aleikum wa rahmatulahi wa barakatu.

Svar: wa aleikom wa salaam wa rahmatulah wa barakaatoh!
Hälsade vi på varann? Hoppad det verkligen, det var så många systrar man hälsade på där. Må Allah bevara dig och välsigna dig med det bästa!

Wa aleiyki assalaam wa rahmatullah wa barakaatoh!
Niqabisten

2014-04-11 @ 20:44:40
Postat av: Nuseybah

tiden rusar verkligen, subhan Allah. Nu är det redan en vecka sen konferensen var! Alltid lika roligt att träffa dig, habibtii. Kom tillbaka snart och ta hand om dig! :) <3

Svar: Jag insåg detsamma igår, subhanallah!!

Jag ber till Allah innerligt att våra vägar korsas inom snar framtid igen inn sha'allah <3

Bamsekramar på dig min vän!
Niqabisten

2014-04-19 @ 13:45:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback