Skäms inte.....

 
 
 
Skäms aldrig över din muslimska identitet älskade syster och respekterade broder! 

En syster som nu studerar på högskola vill dela med sig av en erfarenhet. I hennes utbildning ingår det mycket grupparbeten. Systern ifråga var först en aning försiktig med tanke på att hon bär niqab och att det anses vara främmande på högskola/universitet. Hon ställdes inför dilemmat om hon skulle vara ärlig och säga rakt ut att hon ska gå och be förmiddagsbönen eller om hon bara skulle säga "jag kommer strax tillbaka". 

Subhanallah, kort därefter så träffades studiegruppen och de försökte vara effektiva i sitt arbete och frågade varje enskild student när den ville ha rast. När systern fick frågan svarade hon " Jag vill ta min rast den tiden för då behöver jag be". 

Sagt och gjort, hädanefter bestämde de andra i studiegruppen att de alltid ska ha rast vid den tiden, då kunde systern be och alla andra ta sin rast. 

Dyrbara syskon, tänk aldrig på hur stort ditt "problem" eller "dilemma" är. Tvärtom! Tänk på hur stor och mäktig din skapare är. Sätt din fulla tillit till Honom och du kommer bli välsignad med en väg ut ur din prövning....

Kommentarer
Postat av: Zanzibar

Jag kommer faktiskt ihåg klart och tydligt när jag ville be, hur känslan av skam krypte inombords, en känsla jag ignorerade för att säga att heyy, jag ska be nu, kommer tbax snart något sådant. De är en befriande känsla att stå för det man tror på Alhamdulillaah, de man egentligen bör skämmas över är skamfyllda handlingar, in other words, we need to get our priorities STR8! hehe ^^

2014-05-29 @ 22:54:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback